Βόλτες, διακοπές, εργασία, σεξ, έρωτας, οικογένεια και φίλοι.

Επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές και μπαίνουμε όλοι πάλι στην χειμωνιάτικη ρουτίνα.

Μία ρουτίνα πού όλοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό προσπαθούμε να αλλάξουμε σε πολλούς τομείς, ώστε να μην είναι η ζωή μας μίζερη.

Έτσι και εγώ (και με βάση κάποια σχόλια που μου άφησαν κάποιοι φίλοι αναγνώστες για «μαυρίλα, στεναχώρια» και γενικά μία πεσμένη ψυχολογία στα άρθρα μου), θα προσπαθήσω να αλλάξω λίγο αυτό το άρθρο και να το κάνω πιο χαρούμενο χωρίς να ξεφύγω πολύ από το κυρίως θέμα του blog μου.

Όπως όλοι ξέρετε το blog μου έχει σχέση με τον ιό του HIV και το πώς αντιμετωπίζω κάποιες καταστάσεις που έχουν σχέση με αυτόν και μόνο.

Όλες οι αρρώστιες είναι μη ευχάριστες φυσικά. Δεν έχω δεί, διαβάσει, ακούσει για κανέναν που είχε κάποια αρρώστια και χαιρόταν γι αυτό. Οπότε και τα άρθρα μου μπορεί να είναι από λίγο έως πολύ δυσάρεστα ή μίζερα ή δεν ξέρω και εγώ πώς αλλιώς να τα πώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ζω μία δυσάρεστη ή μίζερη ζωή που από το πρωί έως το βράδυ την καταριέμαι ή θέλω να αυτοκτονήσω.

Αντιθέτως προσπαθώ, από τα συγκεκριμένα προβλήματα ή καταστάσεις που μου δημιουργούνται, να ζώ την ζωή μου όσο πιο ευχάριστα και αισιόδοξα μπορώ.

Απλά δεν θέλω να γράφω στο blog μου πράγματα που δεν αφορούν τον ιό γιατί τότε το θέμα του blog μου θα ξεφύγει εκτός ελέγχου και δεν το θέλω.

Ας τα αφήσουμε αυτά και ας πάμε στο ευχάριστο θέμα που ήθελα σήμερα να αναρτήσω.

Βόλτες, διακοπές, εργασία, σεξ, έρωτας, οικογένεια και φίλοι.

Τα βασικότερα συστατικά της δικής μου ζωής αλλά πιστεύω και της δικής σας.

Ας πάμε να τα αναλύσουμε:

Restaurant
Βόλτες.
Οι βόλτες, ο καφές, το ποτό, το φαγητό, το σινεμά ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε ανάλογα με το τι θα κάνουμε εκεί που θα πάμε, είναι αυτό που με κάνει να ξεχνάω το θέμα του blog μου και να ζώ την ζωή που ζούσα πρίν το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε» (κλεμμένο από το Χάρρυ Πόττερ για τον «αυτόν που δεν λέμε το όνομά του» 🙂 ).

Έχω πολλούς καλούς φίλους ευτυχώς, που νομίζω ότι με αγαπάνε (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου 😛 )και που σχεδόν καθημερινά μου απασχολούν τον ελεύθερο χρόνο μου (που προσπαθώ να αξιοποιήσω με χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνω), με βόλτες για φαγητό (το πιο συχνό), καφέ, σινεμά και σπάνια για ποτό (δεν πολύ βγαίνω σε club).

Ιδικά ο φίλος μου ο bearpridehiv με βολτάρει συχνά πυκνά (ειδικά όταν έχει ρεπό συνεχόμενα, είμαστε σχεδόν κάθε μέρα μαζί) για φαγητό που σχεδόν έχουμε χτίσει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο με τα λεφτά που αφήνουμε τόσο συχνά που πάμε 🙂 .

diakopes
Διακοπές.
Φέτος είχα 2 εβδομάδες διακοπές και πέρασα ήσυχα και όμορφα. Όχι σε κάποιο νησί για ξεφάντωμα (αφού όπως είπα και σε στο σχόλιό μου σε ένα άρθρο στο blog του φίλου μου bearpridehiv, ζώ λίγο μία «ξενέρωτη» ζωή μπροστά στον τρόπο ζωής που ζούν άλλα άτομα της ηλικίας μου (μάλλον φταίει ότι έχω ζήσει κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου όταν ήμουν πολύ μικρός που με μεγάλωσαν απότομα)).

Πήγα να περάσω λίγες μέρες με τους δικούς μου, να κάνουμε να μπανάκια μας, να πάμε τις βολτούλες μας, να δώ συγγενείς που είχα μήνες να δώ, να πάω στο χωρίο μου που είχα μήνες να πάω και μου έλλειψε.

Τις υπόλοιπες μέρες τις πέρασα στην Αθήνα με φίλους, βασικά πιο πολύ με τον bearpridehiv να με ταλαιπωρεί ευχάριστα με την παρέα του σχεδόν κάθε μέρα, με μπανάκια, πολύ φαγητό, καφέδες , με πήγε σε νέα παραλία γυμνιστών να απλώσουμε την τριχωτή αρκουδίσια κορμάρα του και την άτριχη, σέξι, κ…….κή, όμορφη δικιά μου κορμάρα (χαχαχαχαχα πολύ ιδέα δια τον εαυτό μου έχω το παραδέχομαι ο άτιμος), άντε και για κανένα ποτάκι λόγο καλοκαιριού.

work
Εργασία.
Πήρα προαγωγή με το που γύρισα από τις διακοπές, κάτι που δεν το περίμενα αλλά κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί κατά πόσο είναι προαγωγή ή απλά αλλαγή πόστου. Θα σας ενημερώσω όταν θα έχουν ξεκαθαριστεί περισσότερο τα πράγματα.

sex
Σεξ.
Και όμως μπορεί να νομίζετε ότι το μαγαζί το έκλεισα μετά το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε», αλλά δεν ξέρω αν φταίει το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε» ή εγώ που ομόρφυνα (με βάση πάντα το πώς ήμουν πιο παλιά), αλλά καλά να είμαι έχω επιτυχία ο άτιμος.

Το ότι έχω επιτυχία, δεν σημαίνει ότι κάνω συχνά σεξ ή με όποιον του αρέσω. Δυστυχώς έχω υψηλά στάνταρ και γούστα :). Σημαίνει απλά ότι δεν θα περιμένω και τον πρίγκιπα του παραμυθιού που θα έρθει να με αποκαταστήσει για να κάνω σεξ με κάποιον. Και για τους καχύποπτους να σας προλάβω, αν κάνω σεξ με κάποιον, φυσικά θα κάνω ΜΟΝΟ με προφύλαξη και εννοείτε ότι θα ξέρει για το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε».

love
Έρωτας.
Έρωτας, αχ έρωτας.
Κάτι που το θέλω αλλά δεν το έχω.
Είναι φορές που θέλω να ερωτευτώ κάποιον και μου λείπει, και είναι φορές που λέω πάλι καλά που δεν έχω προβλήματα σχέσεων ταυτόχρονα να με παιδεύουν, αλλά κακά τα ψέματα, μια σχέση θα την ήθελα. Αν μου τύχη δεν θα την διώξω αλλά θα …. εεεεεεεεε μην σας νοιάζει αυτό είναι προσωπικό.

family
Οικογένεια.
Έχω μία πολύ δεμένη οικογένεια, με γονείς μάλαμα και αδέρφια σωστά (ή πάει ανάποδα αυτό? :P). Το θέμα είναι ότι επειδή είμαστε μία πολύ δεμένη οικογένεια, δεν μπορώ να πώ σε κανέναν για το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε» γιατί δεν θα μπορέσει να το αντέξει και θα το πεί (με καλό σκοπό πάντα) στην υπόλοιπη οικογένεια και θα έχουμε λιποθυμίες, στεναχώριες, και διάφορα άλλες αρχαίες τραγωδίες.

friends
Φίλοι.
Φίλους έχω πολλούς. Άλλοι απλοί φίλοι, άλλοι πολύ καλοί φίλοι που ξέρουν για το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε» και άλλοι πολύ καλοί φίλοι που δεν θέλω να ξέρουν για το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε».
Να είναι καλά να με χαίρονται, είμαι δημοφιλής τι να κάνω? (ψώνιοοοοοοο σας πρόλαβα χαχαχα)

Ελπίζω αυτή η σύντομη περιγραφή τον ευχάριστων καταστάσεων της ζωή μου να σας ξεκαθάρισε ότι δεν είμαι μίζερος επειδή βιώνω της άλλες καταστάσεις που μου δημιουργεί το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε».

Περιμένω τώρα να δώ τα σχόλιά σας, να δώ μήπως σας έπεισα ή ακόμα θεωρείτε ότι από το πρωί έως το βράδυ κλαίγομαι.

Από το άλλο άρθρο μου όμως να ξέρετε, πάλι για το «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε» θα μιλάω. (σκέφτομαι να φτιάξω και δεύτερο blog με την ζωή μου εκτός του «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε», θα δήξει από το πόσο το θέλετε)

Advertisements

9 Σχόλια to “Βόλτες, διακοπές, εργασία, σεξ, έρωτας, οικογένεια και φίλοι.”

 1. bear Says:

  Επιτέλους ξεκόλλησες κι εσύ.
  Στείλε και συ στον διάολο τον κωλοιό.
  Εχεις μια ζωή μπροστά σου.
  Δεν χρειάζεσαι νέο μπλογκ.
  Συνέχισε εδώ να γράφεις οτι γουστάρεις,
  Πστεύω όλοι θα χαρούν που πέταξες την μιζέρια μικρέ πρίγκιπα.
  Και μη μιλάς πολύ για την κορμάρα μου και μου την ματιάσουν.
  Αντε και αύριο να πάμε να γουρουνιάσουμε πάλι.

 2. hfaistiwnas Says:

  Καλησπέρα!!!
  λολολ όντως ξέφυγες ολίγον από τα συνήθη στο μπλόγκ! Και καλά έκανες και έκανες το ποστ! Πολύ μου άρεσε! Ωραίο Καλοκαίρι είχες θα έλεγα, από μένα τουλάχιστον.. ένα χάλι σου λέω!
  Θα περιμένω πάλι του χρόνου..
  λολολ!
  Ζήσε αγαπητέ μου!

 3. Michelin man Says:

  Άντε επιτέλους και μία ευχάριστη ανάρτηση!

  Να ‘σαι πάντα καλά!

  Michelin man

 4. basnia Says:

  μα γιατί δεν έχει μουσική εδώ; να έρθει να δέσει και το γλυκό και να βαλαντώσουμε στο κλάμα. να προσέχεις τα αρκούδια γιατί μπορεί να σε παρασύρουν σε τίποτα αμαρέτα λεμόνια και μετά ποιος ακούει ποιον. 🙂
  για όλα αυτά που είτε τα κάνουμε άρθρα είτε όχι, είτε τα ονομάζουμε είτε όχι, είτε τα αντιμετωπίζουμε δύσκολα είτε εύκολα είτε όχι, να είσαι πάντα με αυτά τα χαμόγελα που στολίζουν το πρόσωπό σου.
  και σε κάνουν τόσο κλαψιάρη. :PP
  δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνεις άλλο μπλοκ. ότι σε κάνει να χαμογελάς και ότι σε κάνει να δακρύζεις είσαι εσύ. και ότι αισθάνεσαι είσαι εσύ. την ίδια στιγμή. σε μία στιγμή που ονομάζουμε ζωή. με τα εύκολα. τα λιγότερα εύκολα. μα κυρίως με χαμόγελα αληθινά.
  φιλιά πολλά!

 5. profylaktiko Says:

  Μια χαρά βλέπω τα πράγματα εδώ.. 🙂 ο έρωτας αργεί κάποιες φορές, μην είσαι ανυπόμονος.

  συνέχισε έτσι 🙂

 6. B. Says:

  Μπράβο αγόρι μου. Σε διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό – περιμένω με ανυπομονησία να postάρεις κάτι που και που – και είμαι περήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις τις ζωής σου. Γιατί έτσι προσπαθώ εγώ να σκέφτομαι τα ‘προβλήματα’ της ζωής – ως προκλήσεις 🙂

  Όσο για ….«αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε», μου θύμισε αυτό εδώ: http://www.gay-art-history.org/gay-history/gay-literature/gay-poetry/oscar-wilde-dares-not-speak/oscar-wilde-trial-sodomy.html

  Και έτσι, όταν δεν θέλεις να σκέφτεσαι «αυτό που σε αυτό το άρθρο δεν το ονομάζουμε», προσπάθησε να θυμάσαι “The love that dares not speak its name”.

  Να περνάς καλά, εντάξει? 🙂

 7. another george blog Says:

  Επιτέλους. Δηλαδή δεν ήθελα να σε ακούω άλλο στεναχωρημένο.

 8. chrp Says:

  Λοιπόν κάθισα και διάβασα όλο το αρχείο σου…από τότε που ξεκίνησες να γράφεις. Και αποφάσισα να σχολιάσω εδώ (να ξεφύγουμε επιτέλους και λίγο απο το «hiv φόβος»), κάτω απο ένα χαρούμενο post. Είσαι ένα καταπληκτικό παιδί και ο τρόπος που γράφεις είναι μαγικός. Πρέπει να συγκεντρώσεις όλα αυτά τα posts και να εκδώσεις κάποια στιγμή ένα βιβλίο με τίτλο….τι άλλο «hivandme». Χωρίς πλάκα θεωρώ οτι οι φίλοι σου και οι οικογένεια σου είναι πολύ τυχεροί που σε έχουν και εύχομαι σύντομα να βρεις ένα μεγάλο έρωτα.

 9. hivandme Says:

  @chrp

  Να είσαι καλά ρε chrp. και εγώ το σκέφτηκα αλλά …


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: