Schumacher με cabrio

Λοιπόν, θα σας διηγηθώ κάτι άσχετο με το HIV αλλά σχετικό με εμένα και τον φίλο μου τον bearpridehiv:

Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι στο εξωτερικό. Και έπρεπε να νοικιάσω αμάξι για ένα 24ώρο, ώστε να προλάβω να κάνω την δουλειά μου γρήγορα.

Βασικά δεν ήθελα να νοικιάσω αμάξι γιατί εκτός από το δικό μου δεν έχω οδηγήσει κανένα άλλο και δεν ήξερα αν θα καταφέρω να οδηγήσω άλλο αμάξι διαφορετικό από το δικό μου και ιδικά σε μία χώρα που μου φαίνεται δύσκολο να οδηγήσω και δεν ξέρω ούτε από μάρκες/αμάξια και ούτε έχω ξανανοικιάσει ποτέ μου αμάξι.

Τέσπα, έπρεπε να το κάνω.

Πάω που λέτε στην εταιρεία για να νοικιάσω ένα μικρό αμαξάκι όπως ένα FIAT PANDA. Μου λένε ότι θα μου δώσουν στην ίδια τιμή με το PANDA, ένα ALFA ROMEO 147 (ιδέα εγω δεν έχω ποιο είναι αυτό), τους λέω οκ και μου δίνουν το κλειδί. Πάω στο πάρκινγκ να το βρώ (ευτυχώς ήμουν μόνος και δεν έγινα ρεζίλη να ψάχνω ποιο μπορεί να είναι το αμάξι, αφού όπως σας είπα δεν έχω ιδέα από αμάξια).

Το βρίσκω από τις πινακίδες (τουλάχιστον είμαι έξυπνος 🙂 ).

Μπαίνω μέσα, ετοιμάζω καθρέπτες, κάθισμα, ζώνες, κτλ και πάω να βάλω μπροστά. Βάζω το πόδι στον συμπλέκτη, το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο κλειδί. Προσπαθώ να πατήσω τον συμπλέκτη, τίποτα, κάγκελο ο συμπλέκτης. Ρε λέω, μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα? Προσπαθώ πάλι, τίποτα, τα ίδια.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λέω. Να είναι χαλασμένο? Κάτσε να πάρω τηλέφωνο έναν φίλο μου, να μου πεί μήπως ξέρει πως παίρνει μπρος αυτό το αμάξι. Μου λέει ποιο είναι το πρόβλημα (μην με ρωτάτε τι, το έχω ξεχάσει ήδη) και μου λέει να βάλω το πόδι κάτω από τον συμπλέκτη και να τον σπρώξω εμπρός πρώτα και μετά να δώ αν πατιέται ο συμπλέκτης. Το κάνω και όντος τώρα πατιόταν.

Μου λέει ότι έχει πρόβλημα το αμάξι και ότι έτσι θα πρέπει να κάνω όταν δεν πατιέται. Και τι θα γίνει αν είμαι εν κινήσει εκείνη την ώρα και θέλω να αλλάξω ταχύτητα? Θα σκοτωθώ?

Λέω κάτσε να κάνω μία βόλτα στο πάρκινγκ να δώ αν είναι οκ τώρα. Τίποτα, παραλίγο να σκοτωθώ. Το παρκάρω πάλι και πάω να ζητήσω άλλο. Μικρό και εύκολο.

Τους λέω, αυτό και αυτό, το αμάξι είναι χαλασμένο, δεν μπορώ να αλλάξω τις ταχύτητες, δώστε μου ένα άλλο.

Μου λένε, μα πώς γίνετε, όταν μας το φέρανε και το ελέγξαμε ήταν μια χαρά. Α δεν ξέρω τους λέω, εγώ αυτό δεν το θέλω.

Μου λένε, έχουμε μόνο ένα διαθέσιμο αλλά δεν είναι μικρό. Τους λέω, η τιμή είναι ίδια σαν του PANDA? Και μου λένε ναι αφού δεν έχουμε άλλο θα σας δώσουμε αυτό? Μου λένε είναι ένα Renault Megane Cabrio. Οκ τους λέω, τι να κάνω? Θα το πάρω. (χι χι χι)

Μου λένε ξέρετε με κλειδί που είναι κάρτα? Όχι της λέω, και μου εξηγεί.

Πάω προς το πάρκινγ και βλέπω ένα ασημή cabrio σαν του bear. Χα χα χα, παλιοαρκούδα λέω, και εγώ έχω cabrio πλέων (έστω και για ένα 24ωρό).

Τον στέλνω μήνυμα και του γράφω, «τελικά μου έδωσαν ένα Renault Megane Cabrio». Και μου απαντάει «ΜΜΜΜΜΜΜ θέλει και ο κόλος σου cabrio». Και του απαντάω «ρε σί, εγώ το ζήτησα? Αυτό μόνο είχαν να μου δώσουν και μου το έδωσαν στην τιμή που είχε το PANDA».

Τεσπά να μην σας τα πολυλογώ, ξεκίνησα το ταξιδάκι μου με το cabrio μου (ψώνιοοοοοοοο χαχαχαχαχα).

Μέχρι να βγώ στην «Εθνική οδό» παραλίγο να σκοτωθώ 2 φορές, παραλίγο να μπώ ανάποδα στον δρόμο (εμ το είπα εγώ, σε ξένη χώρα δεν μπορώ να οδηγήσω, τα φοβάμαι αυτά). Φτάνω στα διόδια στην «Εθνική οδό», πληρώνω, πάω να φύγω καμαρωτός-καμαρωτός ο κύριος και μου σβήνει, ρεζίλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Πάω να βάλω μπρός και μου ξανασβήνει, φτου γαμώτο, να ανοίξει η γή να με καταπιεί. Ξαναβάζω μπρός και φεύγω γρήγορα πρίν μου ρίξουν ντομάτες οι γύρω μου και μου πούν «Άιντε ρε βόδι, θες και cabrio».

Τελικά έφθασα εκεί που ήθελα.

Την άλλη μέρα το πρωί, ξυπνάω για να επιστρέψω το αμάξι. Βγαίνω έξω από το ξενοδοχείο και βλέπω τα πάντα καλυμμένα από χιόνι. Ε όχι ρε γαμώτο λέω. Δεν έχω ξαναοδηγήσει με χιόνι.

Τέσπα, κούτσα κούτσα βγήκα από την περιοχή με τα χιόνια και μετά άρχισα να τρέχω λιγάκι.

Τώρα είχα ένα τελευταίο θέμα. Έπρεπε να βάλω βενζίνη πριν το αφήσω στην εταιρεία που το νοίκιασα. Βλέπω ένα αμάξι και είχε το πορτάκι για την βενζίνη στην δεξιά μεριά. Το δικό μου λέω που να το έχει για να ξέρω που να σταματήσω? Και τι να παίρνει, diesel ή την άλλη? Επίσης δεν έβρισκα τον μοχλό για να ανοίξει το πορτάκι. Στέλνω μήνυμα στον bear να μου πεί που έχει και αυτός cabrio αλλά αργούσε να απαντήσει. Τελικά σταματάω σε ένα καφέ και βγαίνω έξω να δω πρώτα από όλα που είναι το πορτάκι, το βρίσκω στην δεξιά μεριά τελικά, το τραβάω και άνοιξε και έλεγε μέσα DIESEL. Μια χαρά λέω, τα βρήκα όλα.

Μπαίνω στο αμάξι και βλέπω ότι μου απάντησε ο bear στο μήνυμά μου:

«Είσαι για τον γάϊδαρο καβάλα. Χα χα. Πρώτον το καπάκι της βενζίνης ανοίγει και κλειδώνει με το κεντρικό κλείδωμα. Πάει αυτό. Αν παίρνει πετρέλαιο ή βενζίνη θα το καταλάβεις από το άνοιγμα στο καπάκι. Αν παίρνει βενζίνη δεν χωράει να μπεί η μάνικα του πετρελαίου. Αν παίρνει πετρέλαιο η τρύπα θα είναι τεράστια για την μάνικα της βενζίνης. Αν ακόμα φοβάσαι ρωτάς στο βενζινάδικο τι παίρνει και γίνεσαι ρεζίλι. LOL»

Μμμμμμμμ θα με κοροϊδέψει μία παλιοαρκούδα που δεν ξέρει να οδηγάει?

Του απαντάω: «Εντάξει τα κατάλαβα όλα πρίν μου απαντήσεις. Βγήκα να δώ από ποια μεριά είναι πρώτα το καπάκι και είδα ότι ανοίγει μόνο του και ότι έγραφε DIESEL. Δεν σε χρειάστηκα :P»

Και μου απαντάει: «Χα χα χα χα, τρομάρα σου, ήθελες και cabrio μπου χα χα χα»

Και όταν έφθασα στην εταιρεία που το νοίκιασα του απάντησα: «Έφθασα, όλα μια χαρά. Εδώ οδήγησα μέσα στα χιόνια και όλα πήγαν μια χαρά. Τελικά είμαι Schumacher χα χα χα χα»

Και μου απάντησε: « Έλα ρε Schumacher! Με έκανες περήφανο χα χα χα»

Και του απάντησα ότι θα το γράψω στο blog μου να γελάσετε και μου απάντησε «Εγώ θα απαντήσω ότι είσαι άσχετος με αυτοκίνητα. Χα χα χα»

Και του απάντησα: «Καλά, καλά κάτσε να δείς τι θα γράψω εγώ για σένα σε αυτό το άρθρο.»

Και μου λέει: «Κανόνισε να γίνουμε σενάριο για κωμωδία LOL»

Και του απάντησα: «Είμαστε ήδη. Χα χα χα χα χα χα»

Αναρτήθηκε στις Διάφορα. Ετικέτες: , . 15 Σχόλια »

15 Σχόλια to “Schumacher με cabrio”

 1. hfaistiwnas Says:

  ααα δεν γέλασα καθόλου! Μήπως είσαι ο μόνος με τέτοια προβλήματα; Που ρωτάγανε που είναι το ψυγείο και δεν ήξερα να δείξω μπρος ή πίσω; Άσε με εκείνο το ντεπόζιτο για τους υαοκαθαριστήρες, εγώ έβαζα, αυτό χυνόταν, το πήγα στο μάστορα και μου λέει, έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που γεμίζει, το παραπανήσιο χύνεται.. και έγινα σκουπιδι! Άσε αγαπητέ μου, που να τα πω και να μη με κοροϊδέψουν;;;
  Πλέον κοιτάω να απομνημονεύω ότι αφορά το αμάξι.. λολολ! Τουλάχιστον δεν σου έδωσαν νταλίκα! Και να πεις του μπέαρ ότι κάποια στιγμή και εμείς κάμπριο θα οδηγούμε! χμ! Καλημέρα!

 2. basnia Says:

  είχε και αριστερά δεξιά ο δρόμος ή μόνο ευθείες; :PP
  άσε και εγώ όταν οδηγώ άλλο αυτοκίνητο από το δικό μου τι άγχος! 🙂

 3. bear Says:

  Α χα χα χα δεν το περίμενα να κάνεις και ποστ με την ασχετοσύνη σου!
  Ηθελε και κάμπριο η μούρη σου!

 4. mahler76 Says:

  Χαχαχαχαχα έπεσες στην ανάγκη της τετράποδής φλοκάτης χαχαχχα

 5. another george Says:

  Τετράποδη φλοκάτη, καλόοοοοοο. Θα το χρησιμοποιώ από ‘δω και πέρα!

  Μη μασάς, life, τα πήγες μια χαρά!

 6. pavlos Says:

  axaxaxaxaxa…egw eprepe na to exw to cabrio…ekei na deis fash…mia xara ta phges…ase thn arkouda na leei oti 8elei…filia polla

 7. hivandme Says:

  siga min akouso tin arkouda.

  ton exeis dei pos odigaei? xaliaaaaaaaaaaaaaaaa hihiihihihihi

 8. hivandme Says:

  enoite pos ta piga mia xara. eipame Schumaher

  hahahahahahaha

 9. hivandme Says:

  h anagi itan stigmiea, pou sto telos den xreiastike. hahahahaha

 10. hivandme Says:

  Arkouda mou, h mouri mou den thelei tetia gia na anadixtei. Fenete to epipedo tis apo moni tis.

  aloi pernoun cabrio gia na ginoun kapioi

  hahahahahaha

  al

 11. bear Says:

  Μίλησε τώρα η αυτού μεγαλειότης. αααααχαχαχαχα

 12. foyli Says:

  Είχα ένα σχετικό post και το αρκουδοτόμαρο με έστειλε να διαβάσω το πάθημά σου!!!! να καταλάβεις ότι σε ρεζιλεύει και στα άλλα blog ,τόσο κωλόπαιδο είναι!!!!
  καλώς σε βρήκα θα τα λέμε…

 13. Michelin man Says:

  Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!

  Να μας πεις ποιες μέρες θα κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο να αποφεύγουμε τις πολλές μετακινήσεις ή να παίρνουμε το λεωφορείο!

  ΜΜ

 14. 206cc kai den xekolaei Says:

  eleos….apla eleos…..ma mono kai mono apo ton eixo pou kanei to moter katalaveneis an einai diesel…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: