Σχέση ή όχι? (part 3)

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Μιλήσαμε, του εξήγησα ότι δεν έχω σκοπό να «φανερωθώ» στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στην δουλειά μου και το δέχτηκε.

Μου είπε “Για κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρομαι μπορώ να περιμένω. Κάποια στιγμή θα το κάνεις.”

“Anyway” του λέω και εγώ. “Πίστευε ότι θες. Εγώ μια φορά σου εξηγήθηκα.”

Οι μέρες πέρναγαν ήρεμα και όμορφα.

Στην δουλειά μου κάποια στιγμή, μου έσπασαν τα νεύρα και για ένα διάστημα δεν μπορούσα να ησυχάσω. Το μόνο που ήθελα ήταν λίγη ηρεμία για να μην τα πάρω στο κρανίο και γίνει της ιερόδουλης 🙂 εκεί μέσα.

Αυτός ήταν υπομονετικός με την κατάσταση στην δουλειά μου και με την δική μου κατάσταση. Δεν σταμάταγε όμως να μου λέει ότι ζώ για την δουλειά μου και ότι έπρεπε να φύγω από εκεί και να βρώ μία άλλη. Του εξήγησα ότι ήδη είχα στείλει βιογραφικά αλλά με την κρίση που έχει η Ελλάδα αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν δουλείες αλλά δεν έδειχνε να καταλαβαίνει. Πάντα είναι πολύ απόλυτος και ισχυρογνώμων.

Πήγαινα στο σπίτι του, μου μαγείρευε χάλια φαγητά 🙂 , πέφταμε για ύπνο, σέξ δεν είχα όρεξη να κάνουμε και ευτυχώς ήταν υπομονετικός και δεν με πίεζε.

Ήρθε και το Σάββατο και είχα όρεξη να πάω σε gay club μετά από τόσους μήνες. Ήθελα να αλλάξω διάθεση και να κάνω κάτι διαφορετικό.

Έτσι και κανονίσαμε να βρεθούμε στο Γκάζι (Gayzi όπως το λέει αυτός 🙂 ). Μου είπε ότι θα γνωρίσω και έναν φίλο του που είχε έρθει από το Λονδίνο και του έχει πεί τα πάντα για μένα (εκτός από το HIV).

Άργησα λίγο να βρώ να παρκάρω και όταν έφθασα ήταν μόνος του.

Τον ρώτησα που είναι ο φίλος του και μου είπε ότι δεν μπορούσε να με περιμένει και πήγε σε ένα club.

Πήγαμε και εμείς τότε σε ένα club και κάτσαμε. Δεν ήταν πολύ εκδηλωτικός και αυτό με παραξένεψε, εδώ είναι πολύ εκδηλωτικός μέσα στο ΙΚΕΑ, δεν θα είναι μέσα σε gay club;

Σε κάποια στιγμή είπαμε να πάμε αλλού. Όπως βγήκαμε, στην έξοδο πήγα να πάρω το μπουφάν μου από την γκαρνταρόμπα. Όπως πάντα εγώ είμαι στον κόσμο μου και δεν δίνω σημασία τι γίνετε γύρω μου και ξαφνικά ακούω κάποιον να μου μιλάει στα Αγγλικά “Hi, how are you?”, κοιτάζω καλά και βλέπω έναν συνάδελφο που είναι από το εξωτερικό.

Σοκ και δέος εγώ. “Hi, I am fine” του λέω “You?”. “Fine” μου λέει και ακόμα σοκαρισμένος εγώ τον βλέπω να μιλάει με τον δικό μου σαν να γνωρίζονται. Δεύτερο σοκ και δέος εγώ.

Φεύγουμε και τον ρωτάω:
“Που τον ξέρεις αυτόν?”.
“Είναι ο φίλος μου που σου είπα να σου γνωρίσω.” Μου λέει.

Τρίτο σοκ και δέος εγώ.

“Αυτός είναι ο φίλος σου που του έχεις πεί για μένα?” τον ρώτησα.
“Ναι” μου λέει. “Εσύ που τον ξέρεις?”.
“Δουλεύουμε στην ίδια εταιρεία” του λέω.

Anyway, το καταπίνω για να συνεχίσουμε την βραδιά μας και πήγαμε σε ένα άλλο club που δεν νομίζω να ήταν Gay club.

Παίρνουμε και άλλο ποτό και αυτός είχε (κ..λες)ορέξεις και άρχισε το χούφτωμα.

Μέσα στο gay club δεν έκανε τίποτα, εδώ του ήρθε να τα κάνει.

“Ρε καλέ μου… Ρε ομορφιά μου… Ρε ζωντόβολο, μην κάνεις τέτοια μέσα στον straight κόσμο”. Σαν την μύγα μέσα στο γάλα ήμασταν.

Σταμάτησε και άρχισε ξανά την γνωστή κουβέντα που υποτίθεται την είχαμε κάνει ήδη. Κατάλαβα ότι είχε πιεί λίγο παραπάνω και άρχισε να «ξεσπά» ξανά.

Άντε μία από τα ίδια να ξανασυζητάμε.

Τελικά στο τέλος γυρνάει και μου λέει:
“Εγώ θέλω μία σχέση με κάποιον που είναι out, δεν μπορώ αλλιώς”.
“Το ξέρω” του λέω “και όπως σου είχα πεί, καλύτερα να βρείς κάποιον που να έχει την ίδια άποψη με εσένα.”
“Εγώ εσένα θέλω” μου λέει.
“Και εγώ σε θέλω ” του λέω “αλλά το πάν είναι να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό που είναι ο άλλος και με αυτό που έχει επιλέξει. Με το να καταπιεζόμαστε, αργά η γρήγορα θα χωρίσουμε με άσχημο τρόπο. Τι θα αποφασίσω να κάνω σε 5-10-15-20 χρόνια δεν μπορώ να το ξέρω τώρα.“
“Μπορώ να περιμένω.” Μου λέει.
“Τι λές μωρέ;” Του λέω. “Δεν θέλω εγώ να περιμένεις. Τι είμαι; Προτιμώ να είμαστε απλά φίλοι παρά να με περιμένεις.”
“Οκ μου λέει. Όπως επιθυμείς.” Μου λέει.
“Πάμε να φύγουμε;” Του λέω;
“Ναι” μου λέει, “Πάμε σπίτι να κοιμηθούμε αγκαλιά;”
“Οκ πάμε” του λέω.

Φτάσαμε στο αυτοκίνητο και κοιμόταν όρθιος.

“Πάρε με αγκαλιά.” Μου λέει και ξαπλώνει και βάζει το κεφάλι του στα πόδια μου και εγώ προσπαθώ να οδηγήσω με τα χίλια ζόρια.

Φθάνουμε στο σπίτι του και του λέω “Ανέβα στο σπίτι και εγώ πάω να παρκάρω και έρχομαι, θα σου κάνω κλήση στο κινητό για να μου ανοίξεις.”

Έκανα 20 λεπτά γύρω γύρω στα τετράγωνα να βρώ να παρκάρω . Τελικά βρίσκω και πάω στο σπίτι του.

Τον παίρνω μία, τον παίρνω δύο, τον παίρνω τρείς και τελικά φεύγω.

Την άλλη μέρα μου είπε στο τηλέφωνο ότι τον πήρε ο ύπνος με το που ανέβηκε και δεν άκουγε το τηλέφωνο.

Από τότε, εδώ και ένα μήνα περίπου δεν έχουμε ξαναβρεθεί.

Εγώ πήγα κάποια επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτός δούλευε πολλές ώρες και απογευματινά και ακόμα το παλεύουμε να πάμε για καφέ.

Όλο μου στέλνει μηνύματα που με ρωτάει αν βρήκα κανέναν και αν έχω κάνει σεξ και φυσικά αυτό δείχνει ότι ακόμα με θέλει (φυσικά και τον καταλαβαίνω που με θέλει, δεν είναι ο μόνος, όλοι το παθαίνουν όταν με γνωρίζουν 😛 )

Advertisements
Αναρτήθηκε στις My HIV life. Ετικέτες: , , , . 8 Σχόλια »

8 Σχόλια to “Σχέση ή όχι? (part 3)”

 1. hfaistiwnas Says:

  χεχεχε περίεργος τύπος μου φαίνεται..
  Κοίτα να προσέχεις!!!

 2. Πωλίνα Says:

  Έχεις απόλυτο δίκιο!Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Το θέμα είναι 2 άνθρωποι να είναι μαζί εαν και εφόσον αγαπάτει ο ένας τον άλλο γιαυτό που είναι και όχι γιαυτό που έχει προοπτικές να γίνει…

  Πολύ σωστό!Και δεν το βρίσκω καθόλου ευγενικό να σε προλογίζει κάποιος σε ανθρώπους που πρόκειται να σε γνωρίσουν!Ειδικά στην περίπτωση που έχεις επιλέξει κάποια κομμάτια της ζωής σου να είναι εντελώς private!

  Καλό βράδυ!

 3. pavlos Says:

  😉 kalimeraaaaa….. hugZz & kisses

 4. alexandros Says:

  Εγώ στην θέση σου θα είχα λιποθυμήσει και αναφέρομαι φυσικά στην συνάντηση με τον συνάδελφο από το εξωτερικό. Θαυμάζω το κουράγιο σου.

  Όσο για το θέμα του να δηλώσεις σε όλον τον κόσμο την σεξουαλική σου ταυτότητα, δεν μπορώ να τον καταλάβω τον άνθρωπο. Οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις είναι κάτι που αφορά εμάς τους ίδιους και όχι την οικογένειά μας και την γύρω κοινωνία γενικότερα. Είναι θέμα αυστηρά προσωπικό. ΑΝ νιώθει κάποιος πως θέλει να το κοινοποιήσει ας το κάνει. Αν όχι, δεν βρίσκω που είναι το κακό. Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα μερικών «out» ατόμων που θέλουν σώνει και καλά να πείσουν τους «ιν» να εκδηλωθούν σε όλον τον κόσμο.

  Τέλος πάντων, όπως γράφεις και εσύ, σε μία σχέση θα πρέπει αυτά να γίνονται αποδεκτά και κατανοητά από την αρχή. Αλλιώς οδηγούν σε πολύ δυνατές συγκρούσεις.

  Και για να προσθέσω και κάτι που μου διέφυγε πριν: Όντως στην Ελλάδα η κοινή γνώμη επιβάλλει ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων να μην εκδηλώνεται σε δημόσιο χώρο (σε αντίθεση με πολλές χώρες της ΕΕ). Ο φίλος σου αν μη τι άλο έπρεπε να σεβαστεί για τον λόγο αυτό, την επιθυμία σου να μην κάνει τέτοιες εκδηλωτικές κινήσεις σε δημόσιους χώρους.

 5. hug Says:

  αυτο ειναι σεναριο για θριλερ ….παντως μην νομιζεις οτι υπαρχουν και πολυ που σε αποδεχοντια οπως εισαι και με οτι εχεις….εγω νιωθω οτι ζω στα χρονια της χολερας….εξυπνο παιδι εισαι …κινησου οπως πρεπει και κρινεις σωστο.
  σε φιλω

 6. Μάγισσα Κίρκη Says:

  Μπαίνω πρώτη φορά εδώ και σε βάζω ήδη στις φαβορίτες μου μ αρέσει όπως γράφεις.

  Σχετικά με αυτά που γράφεις όσο μπορώ σε καταλαβαίνω και χαίρομαι που δεν έχεις κάνει τη σεξουαλική σου ταυτότητα, μόδα κάτι που τελευταία συνηθίζεται κυρίως για λόγους επαγγελματικής ανέλιξης και όχι από πραγματική επιθυμία!

  Εφόσον αισθάνεσαι ότι δεν θες να το κοινοποιήσεις καλώς. Εκείνος τί πρόβλημα έχει μ αυτό; Αν είστε μαζί και το ξέρετε μόνο εσείς οι δύο που είναι το θέμα;

 7. x-oyranoy Says:

  Όταν κάτι είναι σωστό, δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για κανέναν απο τους 2.
  Καλές οι καύλες, ο αμοιβαίος σεβασμός, αλλα μην νομίζετε οτι είναι αγάπη.

 8. jimcounselling Says:

  ΄-)


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: